‘TREEE Realization adviseert en coacht haar klanten naar het realiseren van het te behalen doel.’

~ Okko Riensema

De te behalen doelen c.q. resultaten van bedrijven of personen in de energiesector zijn vaak heel breed en variëren van geselecteerd worden voor de juiste baan, de juiste mensen op de juiste plaats, het succesvol slagen van een project tot aan het krijgen van een grote opdracht.

Lees hieronder enkele referenties over geslaagde en lopende projecten.

Referenties:

ICG Nederland

Okko heeft voor ICG Nederland het volledig opleidingsprogramma voor BEI verzorgd en begeleid. Dit werd tijdig en correct opgepakt. Werkzaamheden zijn prima bevallen. Alles tijdig en volgens afspraak.

~ Raymond van Es, ICG Nederland.

Installatiebedrijf J. Daniëls B.V.

Wij hebben altijd prettig samengewerkt met Okko en zullen dat wanneer nodig ook zeker weer oppakken.

~ Frank Congiu, Installatiebedrijf J. Daniëls BV.

ElzTec technische opleidingen

Okko Riensema van TREEE is adequaat in zijn manier van reageren en schakelt snel. Door collega’s en cursisten wordt Okko als een fijne toegankelijke collega / docent ervaren met veel kennis op het gebied van de BEI / VIAG. Okko is tevens erg flexibel en denkt altijd in het belang van de opdrachtgever / klant.

~ Chantal Campfens, ElzTec technische opleidingen.

Enexis HSE Exameninstelling

Okko Riensema wordt bij de Enexis HSE Exameninstelling ingezet als onafhankelijke praktijkexaminator, voor het afnemen van veiligheidsexamens op het gebied van elektrotechnische installaties m.b.t. laagspanning (BEI LS) en midden spanning (BEI BHS MS). Met zijn kennis en kunde kan hij beoordelen of een kandidaat voldoet aan de gestelde normen. Wij zijn daar zeer tevreden over.

~ Wim Brocks, Team-/Kwaliteitsmanager Enexis HSE Exameninstelling.

TREEE, samen doorgroeien in techniek!

TREEE is ook op zoek naar trainers en examinatoren. Zoek je hierin een baan of wil je meer weten, bekijk onze vacatures hier.

Of neem direct contact op via info@treee.nl of bel naar +31 6 83176474.