Energietransitie? Wat is dat nu weer voor een buzz-woord?

TREEE heeft er voor zijn klanten vast over nagedacht.

De energietransitie is neergelegd in het Klimaatakkoord van Parijs. Het doel is om van fossiele brandstoffen zoals olie, gas en kolen over te gaan naar duurzame energiebronnen zoals water, wind en zonne-energie. Ondanks dat President Trump de knuppel in het hoenderhok heeft gegooid is de ambitie die wij allen zien omtrent energie vernieuwing – kijk bijvoorbeeld naar Tesla – toch redelijk onveranderd gebleven.

Verkrijg nieuwe inzichten in hoe we bij TREEE om gaan met deze gedachten gang en hoe wij jouw organisatie tot een hoger niveau kunnen brengen… En de mensen van jouw organisatie, natuurlijk!

Ik ben Okko

Een ondernemer die altijd kansen ziet, mensen op een positieve manier weet te triggeren. Actief als veiligheidscoach binnen de energiebranche. Coachen, verandermanagement, het continu verbeteren, advies en training zijn altijd mijn speerpunten geweest. Sterke punten zijn mijn ondernemerschap, loyaliteit, analytisch vermogen, resultaat- en klantgerichtheid. Maar heb ook oog voor bedrijfsinterne systemen, processen en procedures.

Dit is wie ik ben, maar… Wie ben jij?

Stel je zelf voor aan mij en neem contact op via okko@treee.nl of bel naar +31 6 83176474.

Ik ben ook te vinden op LinkedIn.

Hoogachtend, Okko Riensema, eigenaar en trainer bij TREEE.