‘Kennis moet constant bijgehouden worden en moet goed overgedragen worden naar de volgende generatie.’

~ Okko Riensema

TREEE | Excellence:

TREEE houdt middels haar examinering en assessments de cirkel van kennis mooi rond. De technische kennis van de klant wordt geoptimaliseerd door TREEE, waardoor de klant excellent kan zijn in Infra. TREEE zelf is excellent in deze dienstverlening, omdat ze zorgt dat het proces van kennis, werving en kennisoverdracht optimaliseert. TREEE wil ook een begrip zijn op het gebied van doorgeven van technische kennis en het laten vergaren van de juiste informatie. TREEE wil er tevens voor zorgen dat alle deskundigheid binnen een bedrijf behouden blijft.

Leerlingen in de techniek dienen geëxamineerd te worden in de door hun opgedane kennis. TREEE examineert, in samenwerking met gerenommeerde examenbureaus, elke leerling in de techniek, met uitzondering van haar eigen leerlingen. Dit om objectiviteit van beoordeling te waarborgen. De examinatoren van TREEE zijn goed opgeleide vakmannen met hbo-niveau en technische affiniteit. Zij worden continu bijgeschoold op het gebied van de veranderde en nieuwe regelgeving in de ondergrondse en bovengrondse infra. 

Op basis van assessments kan TREEE bedrijven adviseren over de geschiktheid van een sollicitant of de doorgroeimogelijkheden van een medewerker. Door een intensieve samenwerking met een gerenommeerd en ervaren bureau is TREEE in staat bedrijven hierin excellent te faciliteren.

Werving en selectie eist een goede voorbereiding. Het is een proces waarin TREEE de specifieke behoefte van een bedrijf analyseert, de juiste functieanalyse verricht en een open communicatie heeft met zowel de klant als de kandidaten. Een kandidaat moet passen bij een bedrijf en bij de functie. TREEE heeft als doel om zowel voor haar klant als de kandidaat in kwestie de perfecte match te realiseren.

TREEE, samen doorgroeien in techniek!

TREEE is ook op zoek naar trainers en examinatoren. Zoek je hierin een baan of wil je meer weten, bekijk onze vacatures hier.

Of neem direct contact op via info@treee.nl of bel naar +31 6 83176474.