‘TREEE Engineering is er voor het optimaal oplossen van unieke problemen in de energiesector. Energie wordt overal gebruikt en vaak overal net even anders. Met de energietransitie in ons achterhoofd is het van belang anders te gaan denken.’

~ Okko Riensema

TREEE, als sparringpartner, kijkt onafhankelijk naar de wereld, om het proces van energietransitie zo vlekkeloos mogelijk te laten verlopen.

TREEE adviseert en coacht bedrijven op technisch gebied. Het gaat hier om aannemers, gemeenten, bouwbedrijven, agrarische bedrijven, industrie, midden- en kleinbedrijf, netwerkbedrijven en energiebedrijven. Het is van belang dat een bedrijf de juiste kennis in huis heeft voor de werkzaamheden met betrekking tot de reeds op handen zijnde energietransitie. Dit varieert van advisering over opleidingen en examens om mensen gereed te maken voor de infrawereld tot aan een coaching traject om mensen in de infrawereld op de juiste plaats te krijgen en te behouden.

Op dit moment zijn gemeenten druk in gesprek met hun inwoners, de industrie en het midden-kleinbedrijf om te kijken waar op energie bezuinigd kan worden. Waar kunnen zonnepanelen worden geplaatst? Waar kunnen windmolens worden geplaatst? Hoe kunnen we deze invoeren in de huidige netten van de distributiebedrijven? Enorm veel vragen vanuit alle betrokkenen, waar TREEE een duidelijk of eenduidig antwoord op kan geven.

Daar waar missie en visie binnen een bedrijf reeds bepaald zijn, wil TREEE graag ondersteunen en uitvoeren. TREEE merkt dat binnen bedrijven er een gebrek is aan kennis op het gebied van de energietransitie, de te nemen maatregelen en de uitvoering daarvan. TREEE kan op het gebied van advies en coaching een brug vormen voor ondernemers tussen hun huidige kennis en de nieuwe kennis die nodig is voor de energietransitie.
TREEE, als sparringpartner, kijkt onafhankelijk naar de wereld, om het proces van energietransitie zo vlekkeloos mogelijk te laten verlopen.

TREEE, samen doorgroeien in techniek!

TREEE is ook op zoek naar trainers en examinatoren. Zoek je hierin een baan of wil je meer weten, bekijk onze vacatures hier.

Of neem direct contact op via info@treee.nl of bel naar +31 6 83176474.