TREEE staat voor:

Technical
Realization of
Engineering and
Education
in Excellence

TREEE Technical begeleidt het gehele traject als het gaat om ondergrondse en bovengrondse infrastructuur van gas- en elektriciteitsnetwerken. Zowel de primaire als de secundaire engineering. Vanaf de opwekking van de energiebron tot en met het transport en de distributie ervan. Of het nu gaat om hoog-, midden-, of laagspanningsnetten, distributienetten, openbare verlichting, en lage- en hogedrukgasleidingen en installaties.

TREEE Realization adviseert en coacht haar klanten naar het realiseren van het te behalen doel. Dat doel is heel breed en varieert van geselecteerd worden voor de juiste baan, de juiste mensen op de juiste plaats, het krijgen van een grote opdracht tot aan het succesvol slagen van een project.

TREEE Engineering kan haar klanten vakbekwaam bijstaan met advies, ontwerp en engineering en kan daarnaast ook het projectmanagement en de directievoering van complete projecten verzorgen. Projecten kan TREEE uitvoeren op locatie van de klant of op eigen locatie.

TREEE Education is door haar ruime ervaring binnen de nutswereld en aannemerij in staat om medewerkers en herintreders zodanig te trainen en te coachen dat zij volledig kunnen meedraaien in de organisaties van haar klanten / relaties. Dit maakt TREEE tot een unieke intermediair tussen nutsbedrijven en hun aannemers. Daarnaast is TREEE gespecialiseerd in het selecteren en detacheren (detavast) van personeel op mbo, hbo en  universitair niveau binnen de techniek van ondergrondse- en bovengrondse infrastructuur van gas- en elektriciteitsnetwerken.

TREEE Excellence staat voor de perfecte cirkel van technische kennis die TREEE bewaakt voor haar klanten. TREEE zorgt met haar expertise en ervaring ervoor dat het proces van kennis en kennisoverdracht nooit wordt onderbroken. Dit maakt dat TREEE excellent is in haar dienstverlening, omdat ze het proces van kennis en kennisoverdracht optimaliseert, waardoor er nooit een gebrek aan kennis ontstaat. Dit is essentieel voor het voortbestaan van de ondergrondse en bovengrondse infrastructuur van gas- en elektriciteitsnetwerken in de huidige energietransitie. Zowel TREEE als haar klanten zullen steeds middels examinering getest worden op deze kennis, zodat zij beiden een excellente dienstverlening kunnen blijven geven op het gebied van techniek (inhoudelijke kennis van het vak) en onderwijs (in- en externe kennisoverdracht).

Contactformulier

Adres